Over Sterk in Werk

Over Sterk in Werk
Wij zijn Sterk in Werk, specialist op het terrein van arbeidstoeleiding en jobcoaching van jongeren en (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking, ontwikkelingsstoornis en gedragsproblemen. Onze medewerkers zijn toegewijde professionals. Zij beschikken over een juiste mix van kennis en ervaring om jongeren en jong volwassenen tot ongeveer 35 jaar met een afstand tot de arbeidsmarkt op een succesvolle manier te helpen bij het vinden en behouden van een passende werkplek, opleiding of dagbesteding.

Thuiszitten is geen optie! Vanuit dit motto zoeken we binnen Sterk in Werk iedere dag opnieuw naar kansen en plaatsen voor jongeren die onderweg zijn naar de arbeidsmarkt en daarbij wel wat hulp kunnen gebruiken. Want bij Sterk in Werk vinden we dat jongeren niet thuis horen te zitten, maar binnen hun eigen mogelijkheden aan de slag moeten kunnen. En dagelijks zien we dat jongeren gelukkiger zijn als zij een goede besteding van de dag hebben.

Thuiszitten is geen optie Sterk in Werk

Slagingspercentage van 85% voor duurzame bemiddeling
De wereld van de arbeidstoeleiding voor jongeren en (jong)volwassenen is momenteel volop in ontwikkeling vanwege alle veranderingen die de transitie van de Jeugdzorg, de Participatiewet en de WMO met zich meebrengen. De jarenlange ervaring van Sterk in Werk en het succesvolle slagingspercentage van 85% voor duurzame bemiddeling, vormen een stevige basis onder onze werkzaamheden.

En het bevestigt ons in de overtuiging dat wij in de actuele hectiek en veranderende wereld van arbeidstoeleiding echt iets kunnen betekenen en realiseren voor jongeren en (jong)volwassenen. Daarbij durven we met een gerust hart te zeggen dat wij een betrouwbare partner zijn en bewezen oplossingen kunnen bieden voor al die vragen waar gemeenten, onderwijs, bedrijven en het UWV mee worstelen.

Deel deze pagina op