Vacature Jobcoach

26-07-2017
Sterk in Werk is op zoek naar een: JOBCOACH, regio BREDA met kennis van onze doelgroep en ervaring met arbeidstoeleiding (28 - 36 uur)

Sterk in Werk realiseert volwaardige arbeidsparticipatie voor jongeren en (jong)volwassenen met ontwikkelingsstoornissen en/of leer- en gedragsproblemen. Daartoe zijn verschillende diensten aanwezig, zoals arbeidsdiagnostiek, arbeidsdeskundigheid, arbeidsscholing – en training (o.a. op onze leerwerkplekken), jobfinding en –coaching. Uitgangspunt is altijd: arbeidsintegratie intensief en individueel, gebaseerd op een integrale aanpak richting de best passende werkplek. 

Sterk in Werk is op zoek naar een:

 JOBCOACH, regio BREDA

met kennis van onze doelgroep en

ervaring met arbeidstoeleiding

(28 - 36 uur)

Het werk

De Jobcoach bij Sterk in Werk is degene, die het gehele traject – van intake tot succesvolle plaatsing van de cliënt op de best passende (werk)plek – voor zijn of haar rekening neemt. Het betreft overwegend cliënten met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, waaronder schoolverlaters vanuit het speciaal onderwijs. Het zoeken naar de juiste begeleidingsmethoden, het vinden van creatieve oplossingen voor problemen en het stimuleren van de jongeren is voortdurend aan de orde. Veel aandacht gaat uit naar het vinden van een passende stage- of arbeidsplaats.

Functie-eisen

  • Goede kennis van en ervaring met de doelgroepen van Sterk in Werk
  • Een relevante opleiding op HBO-niveau (SPH, HBO-Personeel & Arbeid, etc.)
  • Bij voorkeur ervaring in de (re)integratiebranche en enige kennis van wet- en regelgeving (Wajong, Participatiewet, WMO, Jeugdwet)
  • Bedreven in administratieve werkzaamheden en gebruik van PC
  • Bij voorkeur relevante bedrijfservaring en commercieel talent
  • In bezit van rijbewijs en eigen auto 

Persoonlijke kenmerken

  • Kan zelfstandig werken, maar is ook een loyale collega
  • Heeft een klantgerichte en kostenbewuste instelling
  • Beschikt over een scherp observatievermogen en kan methodisch te werk gaan
  • Is creatief, flexibel, heeft gevoel voor humor en een behoorlijk incasseringsvermogen

Arbeidsvoorwaarden

Aanstelling geschiedt voor de duur van 12 maanden eventuele verlenging is mogelijk. De functie is ingedeeld in FWG 45 (max. € 2967,- bruto per maand). De overige voorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg en de Pensioenregeling Zorg en Welzijn. Medewerkers van Koraal kunnen gebruik maken van het Meerkeuze Arbeidsvoorwaarden Systeem.  

Sollicitatie

Schriftelijke sollicitatie met motivatie en CV kunt u sturen naar Sterk in Werk, t.a.v. mevrouw M. de Koning, Personeelsadviseur. Postbus 40, 5280 AA  Boxtel of mail naar mkoning@koraalgroep.nl. Voor meer informatie over de functie kunt u bellen met de Manager Arbeidsintegratie, mevrouw A. Beelen tel. 06-54782853.

Deel deze pagina op