Betaalde baan

Sterk in Werk helpt je bij het vinden van een werkplek en ondersteunt je bij het maken van afspraken en het behouden van werk.

Als jij dat wilt, blijft een jobcoach je helpen met de dingen die je moeilijk vindt. Hij of zij staat voor je klaar om je nieuwe baan tot een succes te maken. Hij helpt je bij het inwerken, maakt afspraken met de werkgever, neemt samen met jou de vragen die je hebt door.

De ambitie van een duizendpoot
De ambitie van een duizendpoot
Ze werkt op de receptie van Sterk in Werk in Boxtel. Ze beantwoordt telefoontjes, ontvangt bezoekers en sorteert en verwerkt de post. Rafella Dharampal is een jonge, enthousiaste meid die levensvreugde uitstraalt.
Lees meer

Rafella: “Eigenlijk doe ik alles wat voorbij komt. Ik verzamel pakbonnen, regel facturen en neem de bestellingen van de leerwerkplekken op. Daarnaast bewaak ik de voorraad kantoorartikelen. Elke maand verzamel ik de productielijsten met betrekking tot begeleiding in uren jobcoaching én de geleverde productie op leerwerkbedrijven van Koraal Groep Onderwijs. Op verzoek verricht ik hand- en spandiensten voor collega’s, zoals het verzamelen van folders, uitgifte pr-materiaal, ondersteuning bij voorkomende activiteiten en mailings.”

Rafella is een duizendpoot. Ze vindt het leuk dat ze tijdens haar werkzaamheden met iedereen in de organisatie in contact komt. Ze volgde de kappersopleiding in Eindhoven, maar moest stoppen omdat ze kapperseczeem kreeg. Rafella: “Daarna heb ik de opleiding juridisch medewerker gevolgd, maar toen ik zwanger werd kon ik die niet afmaken.” Via de gemeente kwam ze terecht bij Sterk in Werk. In overleg met haar jobcoach startte zij met de secretaresse-opleiding in combinatie met werken. Voorlopig voor 24 uur in de week.

“Mijn week is druk, maar de werktijden zijn prima. Ik kan rustig de dag beginnen en hoef me niet te haasten. Bovendien kan ik mijn werk op die manier goed combineren met de zorg voor mijn dochter.”

Ondertussen reikt haar ambitie verder. Ze denkt aan HBO rechten. Rafella: “Ik ga ervan uit dat als je iets heel graag wil, je het ook kunt bereiken. Sterk in Werk helpt mij daarbij.”

Deel deze pagina op